Hyppää pääsisältöön
P-STEP
P-STEP
P-STEP
P-STEP
P-STEP

HSE

P-Step Oy:n asiakkaana tai yhteistyökumppanina odotat paljon muutakin kuin vain oikeita tuotteita ja palveluita oikeaan hintaan. Meillä on myös vastuu varmistaa, että toiminnoillamme on vain minimaalisia ja ei haitallisia vaikutuksia ihmisten terveyteen ja ympäristöön.

Esitämme vastuumme tällä alueella turvallisuus-, terveys-, ympäristö- (HSE) käytännössä. Tämä käytäntö esittää määrittävän kehyksen eri työkaluille ja prosesseille, jotka ohjaavat päivittäisiä toimintojamme ja liiketoimintakäytäntöämme yleisesti. Ennen kaikkea se ottaa mukaan vastuullisuuden henkilökohtaisella tasolla. Jokainen P-Step:n työntekijä erikseen ja kaikki työntekijät yhdessä ovat vastuussa sen varmistamisesta, että täytämme omat standardimme ja sinun odotuksesi meiltä.

Eräs HSE -käytäntömme kulmakivistä on työperäisten sairauksien, vammojen ja loukkaantumisten vähentäminen tai eliminointi kokonaan. Perusajatuksemme on, että: Kaikilla työntekijöillämme on oltava turvallinen ja luotettava työpaikka. He kaikki noudattavat oikeita järjestelmiä, menetelmiä ja käyttäytymistä. He haluavat työskennellä organisaatiossa, joka näyttää voimakasta johtajuutta ja palkitsee oikeat toimintatavat. Odotamme myös yhteistyökumppaneidemme ja urakoitsijoidemme työskentelevän tavalla, joka osoittaa arvostusta terveyttä, turvallisuutta ja ympäristöä koskeviin asioihin.

HSE -arvot ovat intuitiivinen ja olennainen osa jokaista tekemäämme investointia ja palkkauspäätöstä, liikematkaa ja työmaakäyntiä. Riippumatta siitä, olemmeko työssä vai kotona, kehittämässä tai valmistamassa tuotteita tai toimittamassa niitä sinulle, vuorovaikutteinen HSE -mielenlaatu on tiukasti mukana jokaisessa arvoketjumme lenkissä. Meidän ja oman itsesi vuoksi.

Yhteystiedot

P-STEP Pohjois-Savon Teollisuuspalvelu Oy

Mansikkatie 9
78500 VARKAUS
Y-tunnus: 2349152-7
Puh. 044 094 0873
kari(at)pstep.fi