Hyppää pääsisältöön
P-STEP
P-STEP
P-STEP
P-STEP
P-STEP

Kohteet

P-Step OY suorittaa PED:n alaisia asennus- ja hitsaustöitä prosessiteollisuudelle ja energiateollisuudelle. Yrityksen päämarkkina-alue on koko Suomi, mutta tarvittaessa teemme myös projektivientiä.

P-Step Oy:llä Rekisteröidyn painelaitteen Asennus-, korjaus- ja muutostöissä käytämme vaatimustenmukaisuuden arviointimenettelynä painelaitepäätöksen (938/1999) liitteen III moduulivaihtoehdoista moduulia G. Tuolloin turvatekniikan keskuksen (TUKES) hyväksymä hyväksytty laitos tekee painelaitteiden asennus-, korjaus- ja muutostöihin liittyvät tarkastukset, tarkastaen ja hyväksyen materiaalit, suunnitelmat ja valmistuksen. Tarvittaessa toimimme myös Painelaitedirektiivin mukaisena valmistajana uutta painelaitetta (putkisto, säiliö, paineenalainen lisälaite) valmistaessamme. Tuolloin joustavin ja yksinkertaisin menettelytapa on edetä moduulin G (Painelaitteen yksikkökohtainen EY-todennus) askelmerkkejä noudattaen.

G-moduulissa (uusi painelaite) ilmoitetun laitoksen tarkastaja tutkii jokaisen painelaitteen suunnittelun ja rakenteen sekä tekee valmistuksen aikana tietyt asianmukaiset tarkastukset ja testaukset sen todistamiseksi, että painelaite on vaatimusten mukainen Hitsauksen laadunhallinnassa toimimme standardin SFS-EN ISO 3834-2 mukaisesti. Käytössämme on menetelmäkokeisiin (WPQR) perustuvat hitsausohjeet (WPS) eri materiaaleille, niiden yhdistelmille ja eri ainevahvuuksille.

Yhteystiedot

P-STEP Pohjois-Savon Teollisuuspalvelu Oy

Mansikkatie 9
78500 VARKAUS
Y-tunnus: 2349152-7
Puh. 044 094 0873
kari(at)pstep.fi